Interieuradvies aan huis

Peter Deterink Interieur geeft eigenlijk altijd interieuradvies aan huis. Hij kan je namelijk het beste helpen wanneer hij ziet hoe je woont. Het gaat om het totaalplaatje waarin al je interieurwensen bij elkaar komen. Functionele wensen maar ook de uitstraling middels materiaal, kleur, print en structuur spelen mee.

Maatwerk DOOR het interieur totaalconcept

Peter werkt alleen met maatwerkproducten op het gebied van vloeren, raambekleding en zonwering. Hij biedt je een goede basis en jij bepaalt het uiteindelijke eindresultaat. Zo krijg jij het interieur van je dromen. Binnen het interieur totaalconcept vallen:

Raambekleding/ stoffering

Kies voor bijvoorbeeld rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën en vraag bij Peter Deterink naar de opties voor afwerking en bediening.

Vloerbekleding

Van laminaat, pcv, vinyl tot vloerbedekking. Afhankelijk van je wensen, de woonstijl en de status van je huidige vloer wordt er een advies uitgebracht.

Zonwering

Zon is leuk… maar als je er hinder van hebt is het fijn om goedwerkende zonwering in of aan het huis te hebben. Laat dat nou net Peters specialiteit zijn.

Hulp bij de inrichting van je interieur

Peter Deterink biedt ook de mogelijkheid tot een uitgebreid interieuradvies. Zoek je afstemming in kleuren en stijlen of weet je even niet wat je met je inrichting aan moet, vraag dan hier direct advies van een specialist aan. Peter brengt je dan in contact met een interieur-adviseur uit zijn netwerk en samen zorgen ze voor het interieur dat bij je past. 

 

 

 

 

 

INSPIRATIEFOTO'S

 

Inkijk, kou of zonlicht tegenhouden?

Raambekleding is er met heel diverse eigenschappen. Geheel afhankelijk van jouw wens. Loop je met ideeën of vragen rondom raambekleding? Peter helpt graag verder.

 

 

 

CONTACT OPNEMEN