Traprenovatie

Jouw trap weer als nieuw? Een nieuwe look of een open trap dicht maken? Ben je dat gekraak van jouw trap zat? Allemaal redenen om voor een traprenovatie te gaan. Dit is vaak goedkoper en makkelijker dan het vervangen van de totale trap. 

Werkwijze

Peter verzorgt het hele proces. Hij verwijdert de oude delen van de trap, meet alles nauwkeurig in en zaagt alles op maat. Daarna worden de nieuwe treden, stootborden en anti slip strips, leuning etc op de bestaande trap (treden) gemonteerd. Wil je verlichting in je trap? Dat kan ook. 

Welke stijl past bij jou en bij je interieur?

Er zijn heel veel verschillende stijlen en uitvoeringen voor een trap. Alles in 1 materiaal of juist een combinatie waardoor er een stoer contrast ontstaat? Peter helpt en adviseert je graag bij het maken van je keuze. Hij laat verschillende stalen en materialen zien waaruit je kunt kiezen. Daarnaast stemt hij ook de stijl van de trap goed af met jouw vloer.  

Het mooiste van alles is... je hoeft zelf niets te doen! 

 

Bekijk de foto's van gerealiseerde traprenovaties >

 

Interieuradvies aan huis

Zoek je afstemming in kleuren en stijlen? Weet je even niet wat je met je inrichting aan moet? Peter helpt graag verder.

 

 

 

ADVIES