Binnen- en/of buiten zonwering

Zon is fijn… maar te veel zon ook weer niet. De oplossing kan dan liggen in het aanbrengen van binnen of buiten zonwering. De mogelijkheden zijn tegenwoordig enorm: screens, rolluiken, markiezen, jaloezieën of uitvalschermen. Te veel om te kiezen? Peter Deterink kan je precies vertellen welk type zonwering het beste past bij je vraag en de stijl van je woning of bedrijfspand.

Knikarmscherm, parasol en zonwering in een

Een knikarmscherm biedt voordelen voor binnen én buiten. Het houdt niet alleen in huis de zon buiten, maar is ook een sfeervolle oplossing om buiten lekker in de schaduw te zitten. Uniek is de enorme breedte die bereikt kan worden (eventueel gekoppeld) tot 14 meter. Een knikarmscherm kan uitgevoerd worden met handbediening, elektrische bediening of een geautomatiseerde bediening. 

Screens, zonwerend én lichtdoorlatend

Screens zijn een vlakhangende zonwering die storende lichtinval en temperatuur stijging voorkomt. Het mooie ervan is dat ze ook licht doorlaten en daardoor geen opgesloten gevoel geven. Overdag is de inkijk van buitenaf niet mogelijk, maar van binnen naar buiten kijken kan wel. Met screens of windvaste screens heb je zelfs op grote hoogtes een ideale oplossing om de zon buiten te houden. Een screen is gemaakt van hoogwaardig, sterk en vochtbestendig glasvezeldoek en rekent tot 92% af met zonwarmte en straling. 

Windvast screen, voor grotere en hoge ramen

Windvaste screens beschikken over een ritssluiting waarmee het doek vast zit in de geleider. Hierdoor kunnen de screens beter tegen wind en heb je geen last van klapperend doek. Windvaste screens zijn dus uitermate geschikt voor appartementen en (hoge) ramen op grote hoogte. Doeken en profielen zijn in elke (RAL) kleur leverbaar. Wil je ze helemaal laten aansluiten op je gevel? Peter Deterink realiseert het voor je. 

Markiezen

Met een markies kies je voor een uitstraling die past bij klassieke én moderne bouwstijlen. Markiezen zijn er in vele uitvoeringen:
• petmodel, ruimte voor een doorloop onder de markies.
• klapmodel, ideaal boven openslaande deuren.
Markiezen zijn naar eigen wens samen te stellen, aluminium of hout, met electrische of volautomatische bediening. Peter Deterink adviseert je graag.

Horren: insecten blijven buiten

Liever geen insecten in huis? Met zijn bouwervaring kan Peter voor ieder raam of deur wel een hor realiseren. Of het nu boven voor een draaikiep-raam is of beneden voor een terrasdeur, voor permanente of tijdelijke plaatsing. Maak gebruik van Peter zijn kennis en oplossend vermogen en houd je huis vrij van muggen en vliegen in slaapkamer of beneden verdieping.
 

Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

INSPIRATIEFOTO'S

 

Inkijk, kou of zonlicht tegenhouden?

Raambekleding is er met heel diverse eigenschappen. Geheel afhankelijk van uw wens. Loopt u met ideeën of vragen rondom raambekleding? Peter helpt u graag verder.

 

 

 

CONTACT OPNEMEN