Binnen- en/of buiten zonwering

Van de zon wil je buiten genieten. En natuurlijk mag de zon ook je huis verwarmen, maar het moet niet te gek gaan. Gelukkig zijn er prima manieren om op warmere dagen het zonlicht te weren. Denk aan screens, markiezen, zonneschermen, rolluiken of jaloezieën. Peter Deterink Interieur weet alles van raambekleding aan de binnenkant van je woning, maar informeert je net zo makkelijk over de mogelijkheden aan de buitenzijde. 

 

Kiezen zonwering

Bijna iedereen kijkt er ieder jaar weer naar uit. Het voorjaar, de zomer en bovenal… de zon! Het warme zonlicht doet je stralen. Maar wat als je in je huis of kantoor last ondervindt van die zon, als het zonlicht je verblindt en de temperatuur binnen te hoog oplopen? Met zonwerende raambekleding binnen kan je veel doen, maar voor een groots effect is het toevoegen buitenzonwering de beste oplossing. Screens, markiezen, rolluiken, jaloezieën, zonneschermen en meer. Peter Deterink Interieur heeft ook op het gebied van zonwering alle kennis in huis. Kom naar Weerselo voor een persoonlijk advies, bekijk de mogelijkheden en maak gebruik van de ideeën en het vakmanschap van Peter.

 

Zo regel je uitstekende bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen:

Screens - Lees meer>

Markiezen - Lees meer>

 

 

 

 

 

INSPIRATIEFOTO'S

 

Inkijk, kou of zonlicht tegenhouden?

Raambekleding is er met heel diverse eigenschappen. Geheel afhankelijk van jouw wens. Loop je met ideeën of vragen rondom raambekleding? Peter helpt graag verder.

 

 

 

CONTACT OPNEMEN

 

Maatwerk

Peter komt bij je langs voor een persoonlijk gesprek om te kijken welke screen het beste bij jouw situatie past. Daarna maakt hij een passende offerte. 

Afspraak maken