Jaloezieën, gordijnen, plissés... bedenk het maar!

Daglicht, vaak we genieten ervan. En we hebben het nodig. Daarom zijn ramen vaak een essentieel onderdeel van je huis. Maar ook je privacy telt en je wilt een leefomgeving waar je je fijn voelt. Raambekleding/Raamdecoratie bestaat in allerlei designs met de meest uiteenlopende kenmerken. De technische ontwikkelingen veranderen voortdurend. Peter Deterink kent de nieuwste trends en technieken. 

 

Kiezen raambekleding

De stijl van je woning. De gewenste hoeveelheid zonlicht. Inkijk mijden en uitzicht behouden. Jouw smaak en de sfeer die jij wilt in jouw huis. Zoveel zaken spelen mee bij de keuze van je raambekleding. Wat past bij jouw ramen en geeft het comfort, de rust en de natuurlijke lichtval die jij mooi vindt? Hoe kom je tot de juiste keus? Ga eens langs bij Peter Deterink Interieur in het Twentse Weerselo. Peter showt je zijn ruime aanbod gordijnen, rolgordijnen, dupligordijnen, duo rolgordijnen, aluminium en houten jaloezieën, lamellen, shutters, plissés en horren. Hij luistert naar je woonwensen en stemt deze perfect af op de actuele woontrends.

Voor ieder raam maakt Peter jouw raambekleding op maat!

 

Welke raambekleding kies jij? 

Gordijnen - Lees meer >

Rolgordijnen - Lees meer >

Duo rolgordijnen - Lees meer >

Dupligordijnen - Lees meer >

Aluminium jaloezieën - Lees meer >

Houten jaloezieën - Lees meer >

Lamellen - Lees meer >

Shutters - Lees meer >

Plissés - Lees meer >

Horren - Lees meer >

 

 

 

 

 

INSPIRATIEFOTO'S

 

Inkijk, kou of zonlicht tegenhouden?

Raambekleding is er met heel diverse eigenschappen. Geheel afhankelijk van jouw wens. Loop je met ideeën of vragen rondom raambekleding? Peter helpt graag verder.

 

 

 

CONTACT OPNEMEN

 

Op maat gemaakt!

Ook voor: badkamer ramen, draai-kiep ramen, kleine ramen of lastige hoeken.

Afspraak maken