Luxaflex, jaloezieën, gordijnen, plissés... bedenk het maar!

Speel met het licht en kies niet standaard voor veilig wit. Durf voor een kleurtje te gaan. Dat maakt je interieur helemaal van jou. Er zijn veel soorten raambekleding. Raambekleding gemaakt van zachte stoffen, kunststof, hout of rvs, verkrijgbaar in honderden kleuren, verduisterend of slechts tegen inkijk, kamerbreed of voor een klein zolderraam. Je hebt rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés, jaloezieën, overgordijnen, shutters, inbetweens, paneelgordijnen… Allemaal door Peter op maat te maken voor je interieur.

SHUTTERS, MAXIMALE PRIVACY EN SFEER

Met shutters wordt het licht gefilterd, je bepaalt zelf hoeveel licht je wilt toelaten. Het werkt als horizontale jaloezieën. Hoe meer je de shutters sluit, hoe donkerder en koeler het in de kamer wordt. Shutters worden daarom ook vaak in slaapkamers toegepast. Shutters zijn sfeervol, functioneel en bovendien gemakkelijk in onderhoud.

EEN SCHUIN (ZOLDER)RAAM?

Er zijn verschillende soorten raambekleding die op een draai/kiepraam of schuin raam kunnen worden bevestigd. Rolgordijnen, jaloezieën of plissées blijven gewoon op hun plek als het raam wordt geopend of weer wordt dichtgedaan. Ook voor afwijkende raamformaten is er altijd een raambekleding op maat te maken. 

INBETWEENS, OPEN EN LUCHTIG

Als de zon buiten schijnt, wil je daar binnen van meegenieten. Wanneer een gordijn zonlicht doorlaat, krijg je namelijk een prachtige lichtinval in de kamer. Inbetweens zitten qua doorschijnendheid tussen vitrages en overgordijnen in. Ze dragen bij aan een goede akoestiek, zonder al teveel licht weg te nemen en ze maken het interieur vooral gezellig.

RAAMBEKLEDING IN DE BADKAMER

Raambekleding kan ook gewoon in de badkamer. Er zijn verschillende producten met een speciale coating tegen vuil, vocht en bacteriën. Ook handig voor de keuken, waar raambekleding snel vet wordt.

BINNENZONWERING, MAATWERK VAN PETER DETERINK

De binnenzonwering wordt eigenlijk altijd op maat gemaakt. Peter werkt alleen met merken die garant staan voor een goede kwaliteit en een optimale levensduur.

 

 

 

 

 

INSPIRATIEFOTO'S

 

Inkijk, kou of zonlicht tegenhouden?

Raambekleding is er met heel diverse eigenschappen. Geheel afhankelijk van uw wens. Loopt u met ideeën of vragen rondom raambekleding? Peter helpt u graag verder.

 

 

 

CONTACT OPNEMEN