"Mooi daij d'r bint"

PETER DETERINK, 2 RECHTER HANDEN EN 1 HART VOOR JE INTERIEUR

Peter is van oorsprong gediplomeerd stoffeerder maar werkt al vele jaren met veel plezier in de bouw. Sinds enkele jaren is hij daarnaast zijn eigen bedrijf gestart in Weerselo: Peter Deterink Interieur. Een prachtcombinatie van stoffeerder en bouwman. Met zijn bedrijf levert en realiseert hij voor particulieren en bedrijven een nieuw interieur; vloerbekleding, raambekleding, traprenovatie, binnen en buiten zonwering. Zijn bedrijf heeft geen fysieke bezoeklocatie, Peter komt graag bij de mensen thuis. Zo ziet hij direct wat de vraag is, of waar men advies voor nodig heeft. De opgedane ervaringen als man met twee rechterhanden komt hierbij goed van pas… Een woning kent geen geheimen meer voor Peter, het interieur wordt helemaal op maat gerealiseerd en afgewerkt. Geen open eindjes of losse flodders… gewoon strak werk. 

SAMENWERKEN

Vraagt een opdracht meerdere handen? Dan heeft Peter collega professionals uit zijn eigen netwerk achter de hand. Die komen graag een handje helpen. Heb je zelf al een vakman ‘in huis’? In goed overleg is er natuurlijk een samenwerking mogelijk. 

 

 

 

 

 

INSPIRATIEFOTO'S

 

Inkijk, kou of zonlicht tegenhouden?

Raambekleding is er met heel diverse eigenschappen. Geheel afhankelijk van uw wens. Loopt u met ideeën of vragen rondom raambekleding? Peter helpt u graag verder.

 

 

 

CONTACT OPNEMEN