Een vloer, de basis van jouw interieur

Heerlijk genieten in je huis. Dat wil toch iedereen? Daarom is een interieur dat echt bij jou past zo belangrijk. Je vloer in huis is de basis van je interieur. Pvc, laminaat, vinyl of vloerbedekking, wat kies jij? Peter helpt je bij het maken van je keuze. Hij luistert naar je wensen, denkt mee en heeft als ervaren vakman oog voor detail. Met een vloer van Peter Deterink Interieur uit Weerselo ben je zeker van mooie vloer van perfecte kwaliteit. 

 

Kiezen nieuwe vloer

Ben jij op zoek naar een andere vloer? Dan is het belangrijk dat je weet hoe je een nieuwe vloer kiest. Want je vloer is de basis van je interieur en zeker geen aankoop die je zomaar weer vervangt. Je vloer is een groot oppervlak in je totale interieur en bepaalt daardoor mede de sfeer die je ruimte uitstraalt. Een goed advies is van groot belang. Peter Deterink gaat met je in gesprek om duidelijk te krijgen wat voor jou belangrijk is bij het kiezen van een vloer. De functie van de in te richten ruimte, de woonstijl, kinderen, huisdieren, wel of geen vloerwarming, allemaal zaken om over na te denken. 
Laminaat, pvc, vinyl of vloerbedekking? Kom samen met Peter tot een weloverwogen keuze.

 

Lees meer over onze vloeren 

PVC vloeren

Laminaat vloeren

Vinyl vloeren 

 

Interieuradvies aan huis

Zoek je afstemming in kleuren en stijlen? Weet je even niet wat je met je inrichting aan moet? Peter helpt graag verder.

 

 

 

ADVIES

.

PVC