Een vloer, de basis van uw interieur

Een fijn interieur begint bij een goede basis, dus de vloer. De uitvoering van de vloer, de kleur, houtnerf, een mat of licht glanzend oppervlak. Het is allemaal van invloed op de sfeer in huis. Een vloer is bijna het belangrijkste in je huis. Het bepaalt je inrichting en laat de ruimtes er anders uit zien. Strak, gezellig, warm, ruimtelijk, dieper of industrieel. Peter Deterink realiseert o.a. vloeren met laminaat, vinyl, tapijt of pvc.

PVC, sterk, onderhoudsvriendelijk en lange levensduur

PVC is een soort vinyl, alleen dan sterker en zwaarder. PVC vloeren worden al vele jaren toegepast in de projectinrichting, maar tegenwoordig ook steeds vaker bij particulieren. Logisch, want PVC vloeren zijn sterk, eenvoudig in onderhoud en hebben een lange levensduur. Hierdoor zijn ze met name heel geschikt voor keuken en woonkamer, de ruimtes die intensief gebruikt worden in huis. Vloerverwarming gaat goed samen met PVC vloeren.

Laminaat

Laminaat, click- of gewoon laminaat, is onderhoudsvriendelijk en krasvast dankzij de toplaag. Vuil hecht zich niet vast aan het laminaat en de vloer is eenvoudig te reinigen. Dankzij de ontwikkelingen in de productie is een laminaatvloer nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Je hebt wel de uitstraling maar niet het onderhoud. Laminaat is verkrijgbaar in vele kleuren en kwaliteitsniveaus. 

De trap, verbinding tussen de vloer beneden en boven

Een trap kent voor Peter, als man met veel bouwervaring, geen geheimen. Regelmatig wordt hij dan ook ingezet om een trap te renoveren, te bekleden of een loper op de trap bevestigen. Met een traprenovatie geef je je hal vaak ook direct een enorme boost, het is de verbinding tussen de sfeer beneden en boven. Vergeet dus niet de trap mee te nemen in je plannen voor een nieuw interieur. 

Totaalconcept

Peter Deterink adviseert je in de totale aanpak van je nieuwe vloer: hij adviseert je in de materialen, legt vervolgens zelf de vloer en werkt deze nauwkeurig af. Liever ook nog plinten erbij? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Peter is er dus voor je totale vloer: van kale vloer tot sfeervolle oplevering. Gewoon uit Weerselo.

Benieuwd of Peter Deterink iets voor je kan betekenen? Neem dan eens contact op, hij komt graag eens langs om kennis te maken en je wensen te bespreken.

 

 

 

 

 

INSPIRATIEFOTO'S

 

Inkijk, kou of zonlicht tegenhouden?

Raambekleding is er met heel diverse eigenschappen. Geheel afhankelijk van uw wens. Loopt u met ideeën of vragen rondom raambekleding? Peter helpt u graag verder.

 

 

 

CONTACT OPNEMEN